Register ditt kjøpFå en bakesten og spade med på kjøpet
1

Hver eneste ovn og komfyr fra Gorenje er en liten mirakelfabrikk. Inni foregår det tusen fysiske prosesser, og alle styres og samordnes perfekt om sluttresultatet - nydelig mat. Det er mange interessante konfigurasjoner å velge mellom, og alle er usedvanlig brukervennlige.

Kjøp en ovn eller komfyr fra Gorenje hos Elkjøp/Lefal perioden 1. Mars – 30. Juni 2017, og få en bakesten og spade med på kjøpet til en verdi av kr. 649.

Den allsidige bakesteinen vil gjøre det lille ekstra så du lett kan tilberede din favoritt mat til perfeksjon. Den medfølgende spade lar deg enkelt og trygt skyve mat på den varme steinen og å fjerne maten igjen. Bakesteinen kan brukes til matlagning av en rekke retter, både søte og salte. Den er lett å bruke og kan bake sprø bruschetta, pizza, ferskt brød eller en deilig kake. Du kan også bruke den når du griller. Den massive 20 mm tykke bakesteinen absorberer og fordeler varmen jevnt for perfekt skorpe og sprøhet hver gang. Slipp fantasien løs, og skjem bort dine smaksløk.

Vilkår og betingelser

Sånn fungerer tilbudet:
  • Gjelder kun for ovner og komfyrer fra Gorenje.
  • Kjøpet skal være foretatt innenfor kampanjeperioden 01.03 - 30.06.2017.
  • Gjelder kun for produkter kjøpt hos Elkjøp.
  • Registreringen kan kun foretas 1 gang pr. kjøpt produkt.
  • Registreringen skal være foretatt senest 7 dager etter kjøpet.
  • Produktet skal være kjøpt og betalt i Norge.
  • Gjelder kun privatkjøp, og i forbindelse med privat bruk. Gjelder ikke erhvervskunder.
  • Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.
For å kunne gi deg den best mulige service har vi bruk for noen få personlige opplysninger. Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi gaven til deg.

Utfordringer med registreringen?

Om registreringen feiler eller du har andre spørsmål relatert til registreringen, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

E-post: salg.no@gorenjegroup.com
Telefon: 67 06 47 60, tryk 1

Best på brød

Bli ekspert på brødbaking
Våre ovner kombinerer moderne teknologi og design med egenskaper fra tradisjonelle steinovner. De runde formene og det spesielle Multi 360˚-systemet fordeler varmen jevnt rundt i stekeovnen og gjør det mulig å tilberede mat på fem nivåer samtidig.
Kombinasjonen av klassiske og nytenkende egenskaper gjør ovnene uunnværlige for alle som ønsker et perfekt resultat hver gang - ikke minst for dem som ønsker brødet så perfekt som man ellers bare kan få i tradisjonelle steinovner. Det er derfor vi sier at vi er "best på brød".
mer
lukk

Bake my day

Bak på arbeidet
I de fleste kulturer blir det å gi eller dele brød oppfattet som en stor kjærlighetserklæring, og det er uansett om utvekslingen foregår mellom kolleger, venner eller familiemedlemmer. For å skape en enda sterkere bakekultur i Skandinavia oppfordrer vi derfor folk til å bake til sine venner og kolleger.
mer
lukk

HomeMade-form

Alle de gode sidene med vedfyrte stekeovner
Den tradisjonelle avrundete formen på Gorenje-ovnene er fremdeles en av de viktigste gode egenskapene. Formener inspirert av tradisjonelle, vedfyrte ovner og sørger for at varmluften sirkulerer fritt. Og når varmluften sirkulerer fritt, fordeles den jevnt og omslutter maten fra alle kanter. Dermed varmes maten jevnt og effektivt opp fra alle kanter slik at den alltid blir passelig stekt: sprø på utsiden og saftig inni. Kombinert med vårt spesielle MultiFlow 360-ventilasjonssystem gir den noehelt spesielt – muligheten til å steke på alle nivåene samtidig.
mer
lukk
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod