Bak brød på en bakesten

For å sikre at brødet ditt hever seg høyt er det beste tips å investere i en bakestein.

Hvis du vil at det frittstående hvetebrødet ditt skal løfte seg ekstra flott, må du begynne med å varme opp ovnen din til det maksimale. Bruk en bakstein eller alternativt en flat bakeplate og gi ovnen god tid til å varme seg opp (minst 30 minutter). Når du så skyver brødet, som skal være på et stykke bakepapir, inn på steinen, får det et varmekick som får det til å løfte seg ekstra mye. Du kan f.eks. bruke lokket fra en pizzaeske som bakespade når du skal ha brødet inn i ovnen. Etter ca. 10 minutter med den høye temperaturen skru du ned til det som står i oppskriften.

I tillegg kan du slenge inn en kopp vann i bunnen av stekeovnen i det du setter brødet inn i ovnen. Da merker du forskjell med én gang.

Instagram

Bli ekspert på brød med Gorenje

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM