Bruk damp - med og uten dampovn
Damp i starten av bakingen gjør at skorpen ikke tørkes ut, og brødet hever seg bedre uten å sprekke. Hvis du har en dampovn, må du bruke dampfunksjonen de første 5 minuttene. Hvis ovnen din ikke har dampfunksjon, kan du sette en brødform i bunnen av ovnen når du varmer opp ovnen. Deretter heller du i 1 dl vann når du setter inn brødet og igjen 3 minutter senere.
Instagram

Bli ekspert på brød med Gorenje

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod