Termometeret er din venn
Den mest presise måten å bedømme når brødet er ferdig, er med et termometer, da mange små forhold kan gi utsving i baketiden. Bruk gjerne et digitalt termometer og stikk spissen rett inn i midten av brødet, når du nærmer deg den fulle baketiden i oppskriften. Når temperaturen er oppe på 99-100°, er hvetebrødet ditt ferdig. Rugbrød er ferdigbakt ved 97-98°.
Instagram

Bli ekspert på brød med Gorenje

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod