Baconboller med ost - Gorenje
Baconboller med ost
Hva slår en lun bolle til frokost? Her er en salt versjon med sprø bacon og ost – jeg garanterer det blir en hit på frokostbordet.

Slik gjør du

Rør egg, melk og olje sammen i en skål. Rør mel, salt, bakepulver og pepper sammen i en annen skål. Rør de våte og tørre ingrediensene sammen med en skje inntil deigen er glatt. Rør de sprøe baconterningene, revet ost og litt finhakket purreløk i deigen. 

Fordel deigen i muffinsformer av papir og bak dem på 200 grader, varmluft, i ca. 18-20 minutter. 

Foto & oppskrift: Ditte Ingemann

Instagram

Antall brød

10 stk.

Du skal bruke

1 egg
2 ½ dl melk
50 g olivenolje
150 g hvetemel
100 g fullkornsspelt
grovt salt
2 tsk bakepulver
sort pepper
200 g baconterninger, sprøstekt
50 g hard, salt ost f.eks. parmesan
frisk gressløk

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod