Foccacia med løk og tomat
Hva er mer lekkert enn nybakt foccacia? Denne foccaciaen har fått en grønn topping, så det både ser fint og litt annerledes ut enn en tradisjonell foccacia. 

Slik gjør du

Rør gjæren ut i vann og tilsett salt og olje. Rør durummel i og tilsett hvetemel litt etter litt. Det er viktig at deigen ikke blir for tørr, så hold evt. igjen litt mel. Elt deigen godt sammen og la den heve et lunt sted i ca. 1 time.

Når deigen er hevet ferdig vender du den ut i en springform eller en ildfast form med bakepapir. La deigen heve igjen i 40 minutter. Fordel tomatene og løk på brødet sammen med olje, salt og frisk rosmarin. Bak brødet ved 225 grader varmluft i ca. 25 minutter eller til det er gyllent og sprøtt. 

Foto & oppskrift: Ditte Ingemann
Instagram

Antall brød

1 brød

Du skal bruke

15 g gjær
3 dl vann
1 tsk. havsalt
2 spsk. Olivenolje
ca. 150 g durummel
ca. 275-300 g hvetemel

Topping:
100 g cherrytomater
3-4 vårløk
4 spsk. Olivenolje
1 tsk. Havsalt
Frisk rosmaring

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod