Foccacia med vårløk - Gorenje
Foccacia med vårløk
Vi slipper våren inn i kjøkkenet med denne vårkledde foccaciaen fra The Food Club, og feirer at vi går grønnere dager i møte.

Antall brød

1 brød

Du skal bruke

25 g gjær
3 dl lunkent vann
3 ss olivenolje
1 ts salt
200 g durumhvetemel
Hvetemel

Slik gjør du

Løs gjæren i vann og tilsett olje. Tilsett durumhvetemel og salt og rør godt rundt. Tilsett hvetemelet litt av gangen, til deigen ikke er så klissete. Hell deigen ut på bordet og kna den godt. Når deigen er godt knadd, la den godgjøre seg i bakebollen i ca. 30 minutter. Slå sammen deigen og elt godt sammen. Forme deretter deigen til et stort firkantet brød som formes utover en langpanne. Deigen skal så heve ytterligere i ca. 1 time. Lag små fordypninger i deigen med fingrene og hell over litt salt og vårløk, som vaskes grundig.

Stek ved 200 ° C, varm luft, i ca. 20 minutter.

Brødet smaker best samme dag. Det smaker best hvis det varmes opp før man spiser det, dette gjelder også hvis det har vært fryst.


Foto & oppskrift: Ditte Ingemann, Matblogger

Bli ekspert på brød med Gorenje

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod