Lette nøtteboller med tranebær og kanel - Gorenje
Lette nøtteboller med tranebær og kanel
Disse nøttebollene er veldig gode som et mellommåltid eller til matpakken. De tørkede tranebærene kan skiftes ut med andre typer tørket frukt eller mørk sjokolade.

Slik gjør du

Hakk hasselnøttene grovt, og bland dem sammen med de øvrige ingrediensene. Rør alt godt sammen – det er nok å bare bruke en skje til å røre deigen sammen. 

Fordel deigen i muffinsformer av papir og bak bollene på 180 grader varmluft i ca. 30-35 minutter. 

Foto & oppskrift: Ditte Ingemann

Instagram

Antall brød

12 stk.

Du skal bruke

100 g hasselnøtter
100 g mandler
100 g linfrø
100 g solsikkekjerner
50 g gresskarkjerner
60 g tranebær (uten tilsatt sukker)
1 tsk. Kanel
5 egg
2 spsk kokosolje
½ tsk salt

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod