Sprøtt knekkebrød
Hjemmelaget knekkebrød er alltid godt, og i tillegg er de overraskende lette å lage selv. De kan både serveres med søtt tilbehør som syltetøy, eller så kan de serveres som en sunn snacks med ost, pesto eller hummus. Få oppskriften på et sprøtt knekkebrød her. 

Slik gjør du

Rør sammen alle ingrediensene i en skål. Del deigen i to porsjoner og rull hver av dem tynt ut mellom to bakepapir, og legg dem på bakeplater. Riss hver plate i 20 stykker, og bak dem gylne og sprø ved 200° i ca. 20 minutter. Brekk knekkebrødene fra hverandre, og la dem avkjøles på en bakerist.

Energi pr. stk.: 60 kcal, fett 50%, protein 12%, karbohydrat 38%.

Instagram

Antall brød

Ca. 40 stk.

Du skal bruke

1 dl havregryn
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø – både hvite og sorte
1 ss. chiafrø
1 ts. bakepulver
1 ss. salt
50 g rugmel
175 g hvetemel
¾ dl rapsolje
1¾ dl til 2 dl vann

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod