Steinalderbrød med grønnsaker - Gorenje
Steinalderbrød med grønnsaker

Slik gjør du

Rør alle ingrediensene sammen og hell deigen i en brødform, 1 L, bekledd med bakepapir. Bak brødet ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 minutter. Oppbevar brødet  kjøleskapet, så kan det holde seg i ca. 2-3 dager. Skjær evt. brødet i tynne skiver og frys dem ned i små porsjoner.


Foto & oppskrift: Ditte Ingemann

Instagram

Antall brød

1 brød, ca. 14-18 skiver

Du skal bruke

150 g grovhakkede nøtter, f.eks. valnøtter, mandler, hasselnøtter
150 g kjerner og frø, f.eks. solsikkekjerner, linfrø, gresskarkjerner
3 egg
2 spsk. Chiafrø
150 g revet grønnsaker, f.eks. squash, kål, gulrot, spinat
2 spsk. Olivenolje
½ tsk. Havsalt

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser

#bestpaabrod

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser

#bestpaabrod