Margherita-pizza - Gorenje

Margherita-pizza - Klassikeren

FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017

Du skal bruke

Enkel og god pizzadeig
Hjemmelaget pizzasaus
Mozzarella
Ferske basilikumblader

Slik gjør du

Kjevle ut deigen og ha pizzasausen på deigen. Fordel mozzarella, og stek pizzaen ved 300 °C i 15 til 20 minutter. Pynt med ferske basilikumblader.

For å få den aller beste smaken bruker du bøffelmozzarella. Du kan også bruke vanlig revet mozzarella eller fersk mozzarella i saltlake.

For å få en sprø skorpe sørger du for at det ikke kommer pizzasaus eller annet fyll nærmere enn 1,5 cm fra kanten.

Every detail matters

Klar til å tilbringe noen herlige stunder på kjøkkenet?

Med de nye HomeMade-komfyrene fra Gorenje kan du tilberede yndlingsretten din akkurat som i en tradisjonell, vedfyrt ovn. Vi har gitt komfyrene våre en rekke nye funksjoner og forbedret designet. Alt ligger i de små detaljene som gjør livet enklere.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner