Tirsdag, 7. August 2012, Oslo

Gorenje Retro-kjøleskap i to nye farger: Brannrødt og snøhvitt

Gorenje Retro-kjøleskap i to nye farger: Brannrødt og snøhvitt
Kjøleskapene i Gorenjes Retro-kolleksjon har med sine karakteristiske runde former og 50-talls stil oppnådd en kultlignende status. Kjøleskapet finnes i nært sagt alle regnbuens farger, og hver sesong blir serien supplert med de mest aktuelle fargenyansene. Nyhetene akkurat nå er energiske brannrødt (Fire Red) og elegante snøhvitt (Snow White).
På 10 år har Retro-kolleksjonen rukket å bli svært populær blant stilbevisste og miljøvennlige forbrukere. Kjøleskapet, som i tillegg til å være miljøvennlige også er økonomisk, finnes i tre forskjellige stilarter: Chic, Vintage og Funky!  De to nye fargene tilhører serien Gorenje Retro Chic, som først og fremst appellerer til samlere av moderne klassikere, minimalister eller tilhengere av ”less is more”.

Cult retrokjøleskap i elegante og raffinerte snøhvitt

Hvitt er den perfekte fargen for dem med fargerik fantasi. Det er en farge som stadig er del av motebildet, og som dominerer interiøret. Nå er hvitt tilbake på kjøkkenet i et moderne retro design, som passer til enhver stil og bidrar til en lett og lys helhet. På kjøkkenet passer kjøleskapet perfekt inn i et tidløst kjøkken med hvite eller sorte fronter, samtidig som det er flott å kombinere med andre farger, lyst og mørkt treverk.

Cult retrokjøleskap i energisk brannrødt

Innovative teknologiske løsninger pakket inn i retro dynamisk design, ikledd moderne og sterke farger, resulterer i kjøleskap som vekker oppsikt! Spesielt når det fremstår i lidenskapelig rødt. Fargen rødt symboliserer kraft og energi. Samtididig som Retro Chic kjøleskapet i brannrødt blir et stilsikkert møbel på kjøkkenet tilfører det rommet ekstra energi, og skaper en kontrast til andre kjøkkenelementer i hvitt, sort, stål eller tre.

Plus X Award for kvalitet, design og miljøvennlighet

De spesielle egenskapene og økonomiseringen i det legendariske kjøleskap fra Gorenje Retro-kolleksjonen i Dark Chocolate har blitt vurdert og anerkjent av den internasjonale ekspertjuryen i Plus X Award. Juryen består av 130 representanter fra bransjen og medier fra 32 land. Prisen er gitt for høy kvalitet, overlegent design og miljøvennlig drift.

Et nytt bilde på det perfekte indre

Bak det perfekte utseende skjuler det seg revolusjonerende teknologi, brukervennlige løsninger og økonomisk drift. Alle tre modellene – Cult-kjøleskapet med én dør, det kombinerte kjøle-/fryseskap med to dører (frysedel under kjøleskapsdelen) og modellen med to dører med fryseren over – kan skilte med den økonomiske A++ klassestandarden. Modellene er forbedret på en rekke punkter – god varmeisolasjon, bedre tetthet ved dørene, nyutviklede kjølekomponenter og minimalt med energiforbruk.