Mandag, 1. Oktober 2012, Oslo

Ovnen gjør hjemmebakt til velbakt

Ovnen gjør hjemmebakt til velbakt
Gorenje har brukt mange år på å utvikle sine Gorenje HomeMADE-ovner. Ovnsrom utformet som de originale vedfyrte bakerovenene, kombinert med den innovative kontrollfunksjonen, gir deg det perfekte utgangpunkt for et godt, hjemmelaget resultat.

Trenden nå er å servere hjemmelaget bakverk for familie og venner. Vi eksperimenterer med alt fra hevetider og kna-teknikker til bruken av forskjellige kornsorter. Men - ovnen er og blir et viktig element for godt resultat.

Gorenje HomeMADE-ovner er fokusert på å gi hjemmebakst og hjemmelagede måltider optimale forhold, slik at godt forarbeide ikke er bortkastet.

Utformet som en gammeldags bakerovn

Gorenje HomeMADE-ovner har et avrundet ovnsrom med samme egenskaper som tradisjonelle, vedfyrte bakerovner. Designet med en nøyaktig plassering av varmeelementene, avrundede kanter på bakpanelet og avrundet ovnsrom gir mer effektiv sirkulasjon og jevn fordeling av varm luft inne i ovnen. Ovnsrommets spesielle design gjør også at bakeområdet blir ekstra stort. Det blir mer plass til flere brød på én enkel plate, samtidig som det er mulig å bake på tre nivåer.

Ovnen husker dine favorittretter

Gorenjes HomeCHEF ovner er en revolusjonerende nyskapning. Ovnens kontrollfunksjon gjør det enkelt å få perfekt resultat. Et lett trykk på kontrollpanelets touchskjerm styrer matlagingen og kan lagre informasjon om favorittrettene. AUTObake funksjonen gir adgang til 65 forhåndsinnstilte retter med fargebilder, mens SIMPLEbake funksjonen er en snarvei til de ni rettene du lager oftest. Med MYbake kan du selv legge inn oppskrifter og med STEPbake kan du lage mat i flere trinn. Ovnen har innebygd steketermometer og tinefunksjon, samt et eget program for å holde maten varm. Den innovative HomeCHEF ovnen, utstyrt med en interaktiv datamaskin,  ble hedret med Red Dot Design Awards  hounrable mention 2011. HomeCHEF ovnen  er også en av Gorenjes HomeMade ovner, som ble kåret til "best i test" av det anerkjente finske magasinet "TM Rakennusmaailma”.

Suveren rengjøring av ovn og verktøy

For å gjøre det enda enklere å bruke ovnene, er noen av Gorenjes ovner utstyrt med pyrolyse, som automatisk renser ovnen. Under pyrolyserensning varmes ovnen opp til ca. 500 ° C. Den høye temperaturen, kombinasjonen av varmeelementer og varmluftsblåser gir optimal renseevne selv i de vanskeligste kroker. Ovnene har tre rensenivåer, avhengig av hvor skitten ovnen er.