Torsdag, 5. September 2013, Oslo

BLI INSPIRERT - Opplev Gorenje's innovative, avanserte teknologi og moderne design på IFA, Berlin

Du er herved invitert til å besøke oss på IFA messen i Berlin fra 6. til 11. September 2013 (Hal 1.1, 201). IFA messen er verdens førende forbrukerelektronikk messe. Bli dratt inn i Gorenje's historie, og kom på en spennende reise i design, innovasjon, avansert teknologi, sterke verdier og kreativitet.

I år setter vi spotlight på: den nye Gorenje ION generasjon kjøle-/fryseskap med den unike avanserte AdaptTech teknologi og IonAir, som holder maten frisk lengere, og den prisbelønte IQcook induksjonskokeplate i kombinasjon med en helt ny prototype på IQ ventilator. På IFA lanserer Gorenje den nye romantiske Gorenje Classico Collection (kommer til Skandinavia denne høsten) og presenterer utvidelse av en av de mest populære design linjer noensinne - Gorenje Ora-Ïto Collection. De ikoniske Gorenje Retro kjøleskapene blir beriket med enda en spennende farge – nemlig gul.

Se mere på Gorenje @ IFA 2013.