Fredag, 6. Juni 2014, Bonn, Tyskland

Plus X Award for den nye kombidampovnen i Gorenje+ -serien

Plus X Award for den nye kombidampovnen i Gorenje+ -serien

Gorenjeteamet vinner Plus X Award for ellevte år på rad

Den nyeste kombinerte dampovnen i Gorenje+-serien vant Plus X Award i kategoriene kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet. Ekspertjuryen bestod av representanter fra 25 forskjellige bransjer.

Den nyeste kombinerte dampovnen i Gorenje+-serien vant Plus X Award i kategoriene kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet. Ekspertjuryen bestod av representanter fra 25 forskjellige bransjer. Gorenje har vært blant prisvinnerne i 11 år på rad – akkurat like lenge som den høythengende prisen er blitt delt ut. Prisvinneren, dampovnen GS 778 B, er en del av den nye generasjonen innbygde ovner og Gorenje+-serien som er lansert av Gorenje Group.

Gorenje+ kombidampovn (AirSteam) kan skilte med alle fordelene til en tradisjonell 60 cm høy ovn, inkludert det ekstra store BigSpace-ovnsrommet. Samtidig har den alle fordelene til en dampovn. I tillegg til tradisjonelle oppvarmingsmoduser med MultiFlow 360°, imponerer ovnen med en kombinasjon av damp og varmluft, med MultiSteam 360°, som fordeler dampen jevnt rundt i ovnsrommet. Med denne kombinasjonen kan brukeren raskt tilberede deilig og sunn mat, samtidig som maten beholder smak, vitaminer og næringsstoffer. Snart tilgjengelig i butikken.