Tirsdag, 30. September 2014, Velenje

Nok en suksess for Gorenje på IFA-messen i Berlin

Nok en suksess for Gorenje på IFA-messen i Berlin

Presentasjon av den nye generasjonen HomeMade hvitevarer til kjøkkenet

Gorenje er fornøyd med sin sjuende deltakelse på IFA-messen, verdens største arrangement for forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Selskapets utstillingsområde var godt besøkt – både av mange forretningsforbindelser og kunder fra hele verden.

Gorenje presenterte den nye generasjonen hvitevarer til kjøkkenet, som kombinerer behovene til den moderne brukeren og de avanserte løsningene som er utviklet av Gorenjes egne ingeniører, forskere og designere. Den nye generasjonen HomeMade ovner, koketopper, ventilatorhetter og mikrobølgeovner produsert i Europa, bygger på avansert teknologi og legger vekt på et tiltalende og harmonisk utseende ved hjelp av de beste materialer. Utviklingen av disse apparatene har særlig hatt fokus på sunn livsstil. De utmerker seg også ved brukervennlighet, flere automatiske prosesser og energieffektivitet. Alle nye funksjoner er et resultat av Gorenjes interne utvikling og design. Disse produktene vil bli tilgjengelige i løpet av de kommende månedene.

IFA.-messen feirer sitt 90-årsjubileum i år, og med messens internasjonale deltakelse, omfang og tradisjon befester den sitt ry som det ledende arrangementet når det gjelder forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Messen er derfor en ypperlig anledning til å presentere innovasjoner, underskrive kontrakter og vinne nye kunder. På årets IFA-messe deltok 1538 utstillere, og avtaler til en samlet verdi på 4,25 milliarder euro ble inngått i løpet av de seks dagene messen varte. Messen tiltrakk seg over 240 000 besøkende og 5 900 journalister og representanter fra diverse medier.

Mer: Gorenje IFA 2014 Pressroom

Gorenje har allerede meldt seg på neste års IFA-messe, som finner sted 4.–9. september 2015.