Fredag, 10. Oktober 2014, Oslo

Gorenje Simplicity Collection - UTFORM OG INNRED HJEMMET SLIK DU SELV ØNSKER

Gorenje Simplicity Collection - UTFORM OG INNRED HJEMMET SLIK DU SELV ØNSKER
Gorenje Simplicity Collection byr på vindunderlig enkel betjening, adaptiv teknologi, moderne design og ypperlig valuta for pengene. Hvitevarene i harmonisk utforming kjennetegnes av rene linjer og minimalistisk design, pent innpakket i den velprøvde "Simplicity"-stilen. Og den elegante svarte eller hvite glassfinishen står helt i stil med de rene linjene på håndtakene. Sammen forteller de en tidløs historie om en vakker og funksjonell symbiose mellom glass og metall. Du trenger ikke lenger tilpasse deg hvitevarene – de kan tilpasses deg!

Vakkert. Enkelt. Overkommelig.

Den nye kolleksjonen hvitevarer i svart og hvitt omfatter en teknisk avansert ovn, induksjons- og gasstopper for viderekomne, kjøle-/fryseskap med unik ioniseringsteknologi, en høyteknologisk mikrobølgeovn, en kraftig vaskemaskin og en tørketrommel med intelligent sensorteknologi. Gorenjes Simplicity-kolleksjon inneholder teknologisk avanserte designprodukter til uvanlige priser – fordi du bare bare betaler for det du faktisk trenger.

Kolleksjonen henvender seg til alle som er opptatt av å utforme hjemmet etter egen smak; alle som setter sin egen stil øverst på prioriteringslisten; alle som ønsker hvitevarer som enkelt og harmonisk kan tilpasses et roms atmosfære; alle med en livsstil som rommer et enkelt budskap: it's so me! Akkurat som Gorenje Simplicity Collection har sitt budskap: "Du trenger ikke tilpasse deg produktene – la produktene tilpasses deg."

Avansert adaptiv teknologi.

Allerede ved første blikk overbeviser produktene i Gorenje Simplicity Collection med fremragende design og ekte materialer. Brukerne vil la seg begeistre over den enkle og logiske betjeningen med én enkelt bryter, støttet av avansert adaptiv teknologi. De mest avanserte Simplicity-hvitevarene lagrer de personlige innstillingene og programjusteringene dine  og henter dem rett og slett bare frem igjen neste gang du skal bruke produktet. En lett berøring eller dreining av en bryter er nok til at de gode hjelperne dine husker favorittinnnstillingene du har valgt for koking, steking, vasking og tørking. Denne enkelheten befrir deg fra mange hverdagsavgjørelser og frigjør mer tid til å gjøre det du virkelig har lyst til.

Hvit. Svart. Elegant.

Stilig svart eller hvit glassfinish i perfekt harmoni med de rene linjene på håndtakene. Sammen forteller de en tidløs historie om symbiosen mellom glass og metall. Den hvite kolleksjonen gir rommet et anstrøk av moderne friskhet. Dette er en gavepakke til dem som er på jakt etter produkter med overlegen og særpreget design, men likevel foretrekker hvitt. De diskrete mørke gjenspeilingene på kolleksjonen i glanssvart gir rommet en touch av eleganse.

Fordeler som teller:

Logisk utvalg: De enkleste og mest brukte innstillingene er umiddelbart tilgjengelige – via én enkelt bryter.
AdapTech: Avanserte hvitevarer lagrer dine personlige valg og foreslår dem neste gang du skal bruke produktene.
Fremragende design: Rene linjer, ekte materialer og ergonomi gjør det mulig å integrere hvitevarene i ethvert hjem.
Ypperlig valuta for pengene: Produktene er prisgunstige og dermed sparer du også penger. I tillegg sørger avansert teknologi for at du bare betaler for det du virkelig trenger.