Mandag, 8. Februar 2016, Norge

Mikrobølgeovn fra Gorenje i verdensrommet

Mikrobølgeovn fra Gorenje i verdensrommet
Gorenje mikrobølgeovn i designserien Ora-Ïto opptrer som en viktig del av utstyret for reiser i verdensrommet. Vår kommende mikrobølgestjerne ble oppdaget i filmen The Martian, med Matt Damon i hovedrollen.

Science fiction-elskere har sikkert sett filmen The Martian, der Hollywood-superstjernen Matt Damon prøver å komme seg tilbake til Jorda etter at han ved et uhell blir gjenglemt under et oppdrag på den røde planeten. I en scene fra romstasjonen ser vi en Gorenje-mikrobølgeovn i designserien Ora-Ïto, som filmskaperne tok med som et viktig instrument ved reiser i verdensrommet. Våre mikrobølgeovner med den tidløse designen glir harmonisk inn i romstasjonens innredning anno 2035.

The Martian, som er regissert av Ridley Scott, er årets Golden Globe-vinner og er nominert til sju Oscar.

Som en følge av denne uventede, interplanetariske markedsføringen vil Gorenje kanskje en gang i fremtiden føye til noen ekstra produkter i serien designhvitevarer. Og ut fra denne glimrende referansen blir temaet kanskje verdensrommet.

For de som ikke klarer å vente så lenge: Sjekk ut den omtalte mikrobølgeovnen, som er utformet av den anerkjente franske designeren Ora-Ïto, på vår hjemmeside.