Designet som en steinovn

Den nye generasjonen innbyggingsovner
Hver eneste Gorenje-ovn er en liten mirakelfabrikk. Inni den foregår det tusen fysiske prosesser, og alle styres og samordnes perfekt om sluttresultatet - nydelig mat. Mange års intens forskning på fysikken bak steking i ovn, på stekepanne og damptilberedning, har resultert i et bredt spekter av funksjoner som gjør matlagingen til en unik opplevelse. Disse ovnene er hjelpsomme personlige assistenter med sans for detaljer: Den innovative formen fordeler varmluften jevnt, overvåkingsenheten steker kjøttet til fullkommenhet og dampgeneratoren tilfører akkurat nok fuktighet. Det er mange interessante konfigurasjoner å velge mellom, og alle er usedvanlig brukervennlige.

HomeMade-form

Alle de gode sidene med vedfyrte stekeovner
Den tradisjonelle avrundete formen på Gorenje-ovnene er fremdeles en av de viktigste gode egenskapene. Formener inspirert av tradisjonelle, vedfyrte ovner og sørger for at varmluften sirkulerer fritt. Og når varmluften sirkulerer fritt, fordeles den jevnt og omslutter maten fra alle kanter. Dermed varmes maten jevnt og effektivt opp fra alle kanter slik at den alltid blir passelig stekt: sprø på utsiden og saftig inni. Kombinert med vårt spesielle MultiFlow 360-ventilasjonssystem gir den noehelt spesielt – muligheten til å steke på alle nivåene samtidig.

Best på brød

Bli ekspert på brødbaking
Våre ovner kombinerer moderne teknologi og design med egenskaper fra tradisjonelle steinovner. De runde formene og det spesielle Multi 360˚-systemet fordeler varmen jevnt rundt i stekeovnen og gjør det mulig å tilberede mat på fem nivåer samtidig.
Kombinasjonen av klassiske og nytenkende egenskaper gjør ovnene uunnværlige for alle som ønsker et perfekt resultat hver gang - ikke minst for dem som ønsker brødet så perfekt som man ellers bare kan få i tradisjonelle steinovner. Det er derfor vi sier at vi er "best på brød".

PerfectGrill

Dobbelt infrarødt varmeelement for sprø retter
De beste resultatene i Gorenjes innebygde ovner oppnås ved bruk av 3D-varmeelement. Et stort varmeelement ytterst med et lite varmeelement inni. Avanserte modeller er utstyrt med et variabelt varmeelement, som gjør det mulig å steke maten med et lite, indre varmeelement eller med begge varmeelementene. Varmefordelingen gir ypperlige resultater hver eneste gang slik at maten er sprø på utsiden og myk inni.

MultiFlow 360°

Alle sidene er gode sider
MultiFlow 360˚ garanterer optimal sirkulasjon av varme eller damp inni ovnen. Den omhyggelige plasseringen av åpningene til MultiFlow 360° på bakveggen og den unike HomeMade-formen fører til at luft og damp spres jevnt i hele ovnen. Viften sørger for at varm luft trenger inn i alle ovnens hjørner slik at maten blir perfekt stekt på alle sider.
mer
lukk

AquaClean

Enkel hverdagsrengjøring
På grunn av den helt nye emaljen i alle seriene med nye Gorenje-ovner, er AquaClean-funksjonen forbedret betraktelig. AquaClean er svært nyttig når det gjelder rengjøring av ovnsrommet. Du trenger bare å helle en halv liter vann i langpannen og slå på AquaClean. I løpet av bare 30 minutter er resultatet synlig på hele overflaten og på stekebrettene. Flekker og fett blir mykere og derfor lettere å tørke vekk.
mer
lukk

Steke på flere nivåer

Mange retter samtidig
Kombinasjonen av MultiFlow 360˚og HomeMade-formen bidrar til å takle den største utfordringen: Steke fem brett med retter samtidig. Og ikke nok med det: Smakene og luktene blandes ikke. På Superior-modellene kan du plassere stekebrettene på fem forskjellige nivåer. Den smarte luftfordelingen sørger for at maten stekes jevnt på alle nivåene. Ettersom ovnens volum er større, får du også ypperlig oversikt.
mer
lukk