Registrer ditt kjøp her

Kjøp en ovn eller ett komfyr fra Gorenje og få ett stavmikser sett med på kjøpet

Kjøp en ovn eller komfyr fra Gorenje hos Expert perioden 1. november 2016 – 31. januar 2017, og få ett stavmikser sett med på kjøpet til en verdi av kr. 999. Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.

Hver eneste ovn og komfyr fra Gorenje er en liten mirakelfabrikk. Inni foregår det tusen fysiske prosesser, og alle styres og samordnes perfekt om sluttresultatet - nydelig mat. Det er mange interessante konfigurasjoner å velge mellom, og alle er usedvanlig brukervennlige.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi stavmikser settet til deg

Utfordringer med registreringen?

Om registreringen feiler eller du har andre spørsmål relatert til registreringen, er du velkommen til å kontakte oss på e post eller telefon.
E- post: salg.no@gorenjegroup.com
Telefon: 67 06 47 60
Best på brød
Best på brød
Mer
Bake my day
Bake my day
Mer
HomeMade-form
HomeMade-form
Mer
Best på brød
Best på brød
Våre ovner kombinerer moderne teknologi og design med egenskaper fra tradisjonelle steinovner. De runde formene og det spesielle Multi 360˚-systemet fordeler varmen jevnt rundt i stekeovnen og gjør det mulig å tilberede mat på fem nivåer samtidig.
Kombinasjonen av klassiske og nytenkende egenskaper gjør ovnene uunnværlige for alle som ønsker et perfekt resultat hver gang - ikke minst for dem som ønsker brødet så perfekt som man ellers bare kan få i tradisjonelle steinovner. Det er derfor vi sier at vi er "best på brød".
Bake my day
Bake my day
I de fleste kulturer blir det å gi eller dele brød oppfattet som en stor kjærlighetserklæring, og det er uansett om utvekslingen foregår mellom kolleger, venner eller familiemedlemmer. For å skape en enda sterkere bakekultur i Skandinavia oppfordrer vi derfor folk til å bake til sine venner og kolleger.
HomeMade-form
HomeMade-form
Den tradisjonelle avrundete formen på Gorenje-ovnene er fremdeles en av de viktigste gode egenskapene. Formener inspirert av tradisjonelle, vedfyrte ovner og sørger for at varmluften sirkulerer fritt. Og når varmluften sirkulerer fritt, fordeles den jevnt og omslutter maten fra alle kanter. Dermed varmes maten jevnt og effektivt opp fra alle kanter slik at den alltid blir passelig stekt: sprø på utsiden og saftig inni. Kombinert med vårt spesielle MultiFlow 360-ventilasjonssystem gir den noehelt spesielt – muligheten til å steke på alle nivåene samtidig.
Best på brød
Bake my day
HomeMade-form
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser.

#bestpaabrod
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser.

#bestpaabrod