70 år med Gorenje - Gorenje
EN DEL AV TRADISJONEN. EN DEL AV FAMILIEN.I 70 ÅR.
1

Hver dag sørger vi for at dagen forløper uten problemer.

En del av hverdagen i 70 år
 
Vi hjelper dere gjennom hverdagen, slik dere får tid til å være sammen som familie.
Hos Gorenje ligger det i vårt DNA at familiens hverdag bør være enkel og oversiktlig. I 70 år har vi fokusert på å lage produkter som forenkler rutinene i hjemmet. Det har vi gjort for at dere kan fokusere på familien og de tingene som gjør dere lykkelige. 
 
Siden Gorenje ble grunnlagt i 1950 har vi arbeidet med å utvikle husholdningsapparater som gir mer tid til familien.  I første omgang slik at husmødrene fikk mer hjelp med arbeidsoppgavene i hjemmet – senere for at hjemmeliv, arbeidsliv og familieliv kunne forenes uten å gå på akkord med noe.
 
Gorenje skaper produkter som gjør det enkelt å lage mat, vaske klær og holde hjemmet rent. Vi gir dere tid til det dere liker å gjøre sammen.

Omfavn historien.

Noen øyeblikk vekker de beste minnene.
De minner oss om familiehistorier som du også opplevde sammen med oss.

Unge mennesker skaper sin egen verden som passer til deres forventninger og ønsker. I tillegg til verdier som gis videre fra generasjon til generasjon.

Hvorfor bør du velge Gorenje??

Et bredt udvalg Et bredt udvalg
Prisvennlig kvalitet Prisvennlig kvalitet
Nyttige fordeler Nyttige fordeler
Fornøyelsen ved å være bekymringsfri. Fornøyelsen ved å være bekymringsfri.
Hjelp til brukere Hjelp til brukere

Et bredt utvalg

Utforsk innovative husholdningsapparater som gjør livet enklere. Bli inspirert av designkolleksjoner som passer til forskjellige livsstiler, slik som Gorenje Simplicity Collection , Gorenje Classico Collection og Gorenje Retro Collection

Prisvennlig kvalitet

Gorenjes produkter er slitesterke, effektive og økonomiske. De leverer fremragende kvalitet og moderne design til en rimelig pris. Stol på den globalt anerkjente og prisbelønte designen.

Nyttige fordeler

Når du velger et Gorenje-produkt, velger du ukomplisert, pålitelig og effektiv teknologi som er bygd for dine behov. Du velger å leve sunt, alltid å forvente fremragende resultater og å få gleden av fleksibilitet og veiledning. Du velger å gjøre pliktene dine enklere. Alt fra de minste øyeblikkene i hverdagen til livets store begivenheter.

Fornøyelsen ved å være bekymringsfri.

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.