Bak brød på en bakesten - Gorenje
Bak brød på en bakesten

For å sikre at brødet ditt hever seg høyt er det beste tips å investere i en bakestein.

Hvis du vil at det frittstående hvetebrødet ditt skal løfte seg ekstra flott, må du begynne med å varme opp ovnen din til det maksimale. Bruk en bakstein eller alternativt en flat bakeplate og gi ovnen god tid til å varme seg opp (minst 30 minutter). Når du så skyver brødet, som skal være på et stykke bakepapir, inn på steinen, får det et varmekick som får det til å løfte seg ekstra mye. Du kan f.eks. bruke lokket fra en pizzaeske som bakespade når du skal ha brødet inn i ovnen. Etter ca. 10 minutter med den høye temperaturen skru du ned til det som står i oppskriften.

I tillegg kan du slenge inn en kopp vann i bunnen av stekeovnen i det du setter brødet inn i ovnen. Da merker du forskjell med én gang.

Instagram

Bli ekspert på brød med Gorenje

Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod

#bestpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Meld deg på til nyhetsbrevet vårt