Hjemmelaget sprøtt potetgull med rosmarin
Visste du at du kan bruke dampovnen når deigen skal heve, og på den måten fremskynde prosessen? Ved å la deigen heve i ovnen, bevarer du deigens fuktighet og sørger for at den ikke tørker ut. Du kan bruke dette baketipset når du kommer til det punktet i oppskriften der deigen skal til å heve.
Bruk kombidampprogrammet, sett ovnen ved 40 °C og sett deigen i ovnen.
La den heve i 15–20 minutter eller til du mener at den har hevet nok.
Deretter følger du oppskriften igjen og steker brøder ved de foreskrevne temperaturene.
Bruk dampprogrammet på nytt når du skal steke brødet. På den måten får du den sprøeste skorpe uten at brødet blir tørt.
Bli ekspert på brød med Gorenje
Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser
#bestpaabrod
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser
#bestpaabrod