Hva slår en lun bolle til frokost? Her er en salt versjon med sprø bacon og ost – jeg garanterer det blir en hit på frokostbordet.
Slik gjør du
Rør egg, melk og olje sammen i en skål. Rør mel, salt, bakepulver og pepper sammen i en annen skål. Rør de våte og tørre ingrediensene sammen med en skje inntil deigen er glatt. Rør de sprøe baconterningene, revet ost og litt finhakket purreløk i deigen.
Fordel deigen i muffinsformer av papir og bak dem på 200 grader, varmluft, i ca. 18-20 minutter.
Foto & oppskrift: Ditte Ingemann
Du skal bruke
1 egg
2 ½ dl melk
50 g olivenolje
150 g hvetemel
100 g fullkornsspelt
grovt salt
2 tsk bakepulver
sort pepper
200 g baconterninger, sprøstekt
50 g hard, salt ost f.eks. parmesan
frisk gressløk
Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser
#bestpaabrod
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser
#bestpaabrod