Disse nøttebollene er veldig gode som et mellommåltid eller til matpakken. De tørkede tranebærene kan skiftes ut med andre typer tørket frukt eller mørk sjokolade.
Slik gjør du
Hakk hasselnøttene grovt, og bland dem sammen med de øvrige ingrediensene. Rør alt godt sammen – det er nok å bare bruke en skje til å røre deigen sammen.
Fordel deigen i muffinsformer av papir og bak bollene på 180 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.
Foto & oppskrift: Ditte Ingemann
Du skal bruke
100 g hasselnøtter
100 g mandler
100 g linfrø
100 g solsikkekjerner
50 g gresskarkjerner
60 g tranebær (uten tilsatt sukker)
1 tsk. Kanel
5 egg
2 spsk kokosolje
½ tsk salt
Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser
#bestpaabrod
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser
#bestpaabrod