Hjemmelaget knekkebrød er alltid godt, og i tillegg er de overraskende lette å lage selv. De kan både serveres med søtt tilbehør som syltetøy, eller så kan de serveres som en sunn snacks med ost, pesto eller hummus. Få oppskriften på et sprøtt knekkebrød her.
Slik gjør du
Rør sammen alle ingrediensene i en skål. Del deigen i to porsjoner og rull hver av dem tynt ut mellom to bakepapir, og legg dem på bakeplater. Riss hver plate i 20 stykker, og bak dem gylne og sprø ved 200° i ca. 20 minutter. Brekk knekkebrødene fra hverandre, og la dem avkjøles på en bakerist.
Energi pr. stk.: 60 kcal, fett 50%, protein 12%, karbohydrat 38%.
Du skal bruke
1 dl havregryn
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø – både hvite og sorte
1 ss. chiafrø
1 ts. bakepulver
1 ss. salt
50 g rugmel
175 g hvetemel
¾ dl rapsolje
1¾ dl til 2 dl vann
Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser
#bestpaabrod
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser
#bestpaabrod