De lekre nøttebollene av den danske mad bloggeren The Food Club er perfekte hvis du vil ha en rask snacks på farten. Bollene er sprø og spekket med lekre kjerner og nøtter, noe som gjør dem supersunne.
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader, varmluft.
Hakk nøttene grovt, og bland dem med kjerner, frø og de øvrige ingrediensene.
Rør deigen godt sammen med en skje. Form 10-12 små boller. Det er lettest med fuktige hender.
Legg bollene på en bakeplate med bakepapir, og bak dem i ca. 18-20 minutter.
Du skal bruke
Du skal bruke
100 g nøtter, f.eks. mandler, hassel-, cashew- eller valnøtter
150 g kjerner og frø, f.eks linfrø, solsikke- eller gresskarkjerner
2 egg
2 ss. kokosolje
1 ss. honning
1 ts. støtt kanel
skall fra 1 økologisk appelsin, revet
1 ss. godt kakaopulver
75 g mørk sjokolade, grovhakket
Del dine bakeresultater på Instagram #bestpaabrod
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Følg best på brød på Facebook og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode brødopplevelser
#bestpaabrod
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
Følg best på brød på Instagram og bli inspirert med oppskrifter, baketips og gode opplevelser
#bestpaabrod