Life Simplified - Gorenje

Siste innlegg

Historien om Life Simplified med Gorenjes produkter

Vi streber etter å være en kilde til praktiske ideer som gjør arbeidet i hjemmet litt enklere. På den måten får du bedre tid og energi til de menneskene og tingene som er viktigst for deg. Vi mener at enhver innovasjon, ny teknologi og tjeneste vi leverer, skal ha som mål å forenkle hverdagen, slik at man er bedre rustet til å takle de største oppgavene i livet eller kan nyte de korte hverdagsstundene litt mer.

Vi engasjerer oss for å gjøre livet ditt litt enklere. Ved å forstå dine behov og forventninger streber vi etter å være kilden til å løse dine problemer.
Vi utfordrer oss selv hver eneste dag for å finne ut hvilke store og små forbedringer vi kan presentere for å gjøre livet ditt litt mindre komplisert. Ved å bruke praktisk teknologi.
Vi designer ikke bare husholdningsapparater, men en helhetlig brukeropplevelse. Ved å levere enkle, intuitive løsninger hjelper vi deg å redusere kompleksiteten, spare tid og øke den daglige nytelsen.

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.