5 måter å vaske med damp på som gjør livet ditt enklere - Gorenje

5 måter å vaske med damp på som gjør livet ditt enklere

CHORES SIMPLIFIED
1.10.2019
Vi vet at klesvasken ikke er det du gleder deg aller mest til. Men her kan dampprogrammene være til stor hjelp! Slik gjør dampprogrammene klesvasken enklere:

1. Mindre stryking. Dette dampprogrammet vil minimere antall rynker og sikre at klærne blir fine, selv uten stryking. Bare ikke glem å ta dem ut av vaskemaskinen så snart syklusen er ferdig.

2. Fjern lukter. Damp kan fjerne ubehagelig lukt mer effektivt enn vanlige vaskemaskiner, samtidig som de er ekstremt skånsomme mot stoffet.

3. Bruk mindre tøymykner og spar penger. Med den ekstra dampbehandlingen, blir klærne dine ekstra myke.

4. Mindre bakterier og allergener. Damp har en høy temperatur som sikrer at urenheter fjernes mer effektivt. Men fordi stoffet ikke blir bløtt i varmt vann som i en vanlig syklus på høy temperatur, påvirkes ikke stoffets egenskaper, og det blir ikke skadet.

5. Friske klær. Noen ganger er klærne dine rene, men trenger bare litt oppfriskning; for eksempel en jakke etter at du har vært på en travel restaurant. Spesielle dampprogrammer kan spare deg turen til renseriet og friske opp selv de mest sensitive plaggene dine på mindre enn 30 minutter uten bruk av kjemikalier.

Livet er komplisert. Gjør klesvasken litt enklere.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Den forebygger også kalkbelegg, slik at vaskemaskinen varer lenger. Du har bedre ting å bruke tiden din på.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.