Guide: 7 innredningstips for å fornye ditt hjem. - Gorenje

Guide: 7 innredningstips for å fornye ditt hjem.

CHORES SIMPLIFIED
12.3.2019
Husker du den spennende følelsen av et nytt hjem? Når du bare elsket hvert hjørne? Du trenger ikke å betale en formue for å pusse opp eller å flytte for å forelske deg i hjemmet ditt igjen. Du trenger bare noen av disse budsjettvennlige ideene, så vil hjemmet ditt føles som nytt.

Potteplanter. En potteplante endrer ikke bare måten rommet ser ut på, men den renser også luften og gjør hjemmet ditt til et sunnere sted å være. Hvis du ikke akkurat er kjent for grønne fingre, kan du velge planter som krever lite vedlikehold, som grønnrenner, aloe vera eller fredsliljer.

Sengetøy. Nytt sengetøy vil øyeblikkelig endre hvordan soverommet ditt ser ut på, enten du velger kraftige geometriske mønstre eller myke pasteller.

Ny maling. Et friskt malingsstrøk kan gjøre en enorm forskjell, og det koster ikke mye. Du trenger ikke engang å male hele hjemmet. Et rom eller en vegg er nok for å gi huset ditt en ny følelse.

Fotografier. Ingenting får huset ditt til å føles som et hjem som familiebilder. Hvis du bruker bilder i samme stil (for eksempel bare bilder i svart-hvitt), skaper det et mer helhetlig uttrykk. Hvis du vil spare plass, bør du vurdere collagerammene våre som lar deg sette flere bilder i én ramme.

Veggdekorasjon er en annen måte å friske opp rommene deres på. Det passer særlig bra til lekerom og barnas soverom, siden det enkelt kan tas ned og erstattes av noe nytt. Så når barna dine vokser ut av dinosaurfasen, kan du simpelthen erstatte dem med roboter, romskip eller noe annet de liker.

Puter og tepper. Puter og tepper er det enkleste og mest subtile måten å introdusere nye farger til hjemmet ditt. For ikke å nevne hvor koselige de er!

Tilbehør. Tilbehør er en enkel måte å endre hvordan rommet føles og ser ut på. For eksempel vil noen nye vaskekluter, nytt kjøkkenutstyr eller en stilig ny blender gi nytt liv til kjøkkenet uten å sprenge budsjettet.

 

Piff opp livet med plusser

Hvitevarene i Gorenje+-serien kombinerer fordelene som de dyktigste og mest kravstore hjemmekokkene setter pris på. Gorenje+-serien kan skilte med topp moderne teknologiske løsninger, forbedret funksjonalitet og kapasitet, et eksklusivt utseende samt garantier og ettermarkedstjenester på høyt nivå.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner