Hva skal man gjøre med kjøleskapet når man reiser på ferie - Gorenje

Hva skal man gjøre med kjøleskapet når man reiser på ferie

CHORES SIMPLIFIED
18.6.2019
Er du blant dem som teller ned dagene når de skal reise til favorittstedet sitt i en uke eller to? Før du har pakket kofferten og er klar til å dra, skal du få noen tips som vil hjelpe deg til å holde kjøleskapet i perfekt stand mens du er borte:
1. Spis opp all lett bedervelig mat. Ingen har lyst til å komme hjem uthvilt etter en uforglemmelig ferie, bare for å finne utgått mat i kjøleskapet. Derfor anbefaler vi å spise opp all lett bedervelig mat som ellers ville ha gått ut på dato før du kommer tilbake. Samtidig kan det være en god ide å kjøpe mindre mat i uken før ferien. 

2. Bytt til HolidayMode. Hvis du skal være borte i mer enn noen få dager, kan du bytte til HolidayMode og spare energi som ellers ville blitt brukt til å holde en lav temperatur i kjøleskapet. Bare husk at kjøleskapet ditt bør være tomt under HolidayMode, da temperaturen ikke holdes lav nok til å bevare mat.

3. Koble det fra stikkontakten. Hvis kjøleskapet ditt ikke har HolidayMode, eller du blir borte i mer enn en måned, bør du tømme det helt, koble det fra og rengjøre det. Dette er særlig enkelt hvis du har et kjøleskap med NoFrost-funksjonen. Til slutt bør du sørge for å holde dørene åpne for å forhindre mugg eller ubehagelig lukt.

4. Rengjør kjøleskapet før du drar. Siden kjøleskapet stort sett vil være tomt uansett, er det den perfekte anledningen til å rengjøre det. Ta ut hyllene og skuffene, og tørk dem og innsiden av kjøleskapet med en mild løsning av vann og bakepulver. Sørg for at innerveggene og alle uttakbare deler er helt tørre før du setter dem tilbake i kjøleskapet. Det kan kanskje virke som plagsomt husarbeid rett før en ferie, men du kommer til å takke deg selv når du kommer hjem til et skinnende rent og velduftende kjøleskap.

No more "frostration"

Glem det "frostrerende” isbelegget på innsiden av kjøle-/fryseskapet. Aldri mer hyppig rengjøring og avriming, og når frosten er borte, ligger strømforbruket jevnt på et lavt nivå. De innovative, "frostrasjonsfrie" systemene holder maten din frisk og sunn i lang tid. IonAir, Multiflow 360° og DynamiCooling beskytter nedkjølt mat mot for tidlig ødeleggelse - og du slipper å ergre deg over at maten holder seg så kort tid.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.