Tips og triks for å unngå stryking - Gorenje

Slik slipper du å stryke: tips som sparer deg tid

CHORES SIMPLIFIED
16.1.2019
Les ikke dette innlegget hvis du elsker å stryke! Leser du fortsatt? Ok, her er 5 gode råd som hjelper deg å bruke mindre tid på den kanskje kjedeligste plikten av dem alle. Vær så god.

1. Bruk isbiter.

Legg krøllete klær i tørketrommelen sammen med noen isbiter. Sett tørketrommelen på den varmeste innstillingen klærne tåler og la det kjøre i 15 minutter. Dampen fra de smeltende isbitene vil hjelpe deg med å bli kvitt krøllene raskt og enkelt. Eller velg en tørketrommel med dampteknologi, som ikke bare jevner ut fibrene, men også eliminerer allergener.

2. Ha ikke for mye i vaskemaskinen.

La oss være ærlige, vi har alle gjort det.  Uansett grunn, resultatet blir ikke alltid like fantastisk. Enten ble du ikke kvitt flekkene helt eller så kom klærne ut sammenfiltret, eller kanskje til og med skadet. For å unngå dette bør du sørge for at det er nok rom i vaskemaskinen slik at klærne får plass til å bevege seg.

3. Rist klærne dine etter vask.

Heng dem deretter på riktig måte langs snoren. Heng klærne etter de sterkeste delene av stoffet for å unngå klypemerker som må strykes bort.

4. Ta en lang dusj.

Har du ikke tid til å stryke? Bare heng det du vil bruke på badet mens du tar en varm dusj og la dampen gjøre jobben for deg. Du kan også fylle en sprayflaske med vann og sprute det på rynkete plagg og henge dem opp eller legge dem flatt. Krøllene vil forsvinne når vannet tørker.

5. Eliminer.

Bestemoren din vil kanskje rynke på nesen av tanken, men tenk på hva som faktisk må strykes. Skjorten du bruker på jobb? Definitivt! Håndklær og sengetøy? Ikke nødvendigvis. Du kan spare timevis med stryking ved å eliminere ting på denne måten.

6. Kos deg.

Noen ganger kan du bare ikke komme unna det forferdelige strykejernet, men du kan i det minste gjøre det så hyggelig som mulig. Tenn et duftlys, sett frem et glass vin og slå på favoritt-TV-programmet ditt. Skittentøyshaugen er borte før du vet ordet av det.

Livet er komplisert. Gjør klesvasken litt enklere.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Den forebygger også kalkbelegg, slik at vaskemaskinen varer lenger. Du har bedre ting å bruke tiden din på.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.