3 overraskende måter du kan rengjøre leker på - Gorenje

3 overraskende måter du kan rengjøre leker på

FAMILY SIMPLIFIED
17.5.2018
Noen ganger er det utrolig hvor mye rot barn kan lage. Her er tre uventede helter som vil hjelpe deg å rengjøre lekene deres i en fei.

1.Vaskemaskinen.
Vi har alle brukt den til å vaske kosedyr, men visste du at du også kan bruke den til å vaske legoklosser? Legg dem i et putetrekk, lukk glidelåsen (helt igjen!) og vask dem på en skånsom syklus. Legg også noen håndklær eller lakener i vaskemaskinen for å dempe ristingen.

2. Dampovnen.
Du kan bruke dampovnen til å sterilisere babyflasker og leker.

3. Oppvaskmaskinen.
Du kan vaske barnas leke-kjøkkenutstyr og plastelinaredskaper av plast i oppvaskmaskinen. Bare sørg for at du legger dem i øverste hylle og bruker det skånsomme programmet. Åpne døren til oppvaskmaskinen etter at programmet er ferdig og sørg for at lekene tørker helt. Eller enda bedre: la TotalDry-funksjonen gjøre det for deg.

Husk å alltid bruke sunn fornuft og rengjør alltid delene før du legger dem i maskinen.

Livet er komplisert. Gjør klevasken litt enklere.

Vi vet at du har bedre ting å bruke tiden din på enn å vaske klær. Derfor har vi utformet de nye vaskemaskinene og tørketromlene Gorenje WaveActive slik at du får best mulig resultat med minimal innsats.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.