5 enkle ideer til en perfekt valentinsdag. - Gorenje

5 enkle ideer til en perfekt valentinsdag.

FAMILY SIMPLIFIED
12.2.2019
Har du planlagt noe spesielt til valentinsdagen? Nei? Vurdert å endre det? Selv om valentinsdagen er en relativt ny og oppfunnet høytid og dere kanskje har vært sammen lenge, er det alltid en god idé å gjøre noe spesielt for den du elsker.

Frokost i sengen.

Kan du komme på en bedre måte å starte dagen på enn å våkne opp til et vellaget og overraskende lekkert måltid i sengen? Snik deg ut av sengen tidlig om morgenen og forbered en friskpresset juice, en deilig kopp kaffe og vafler med sirup og jordbær. Vekk din elskede (forsiktig), og du er herved garantert en perfekt start på dagen.

Kjærlighetsbrev.

Kan du huske hvordan forholdet deres var i starten? Du hadde sommerfugler i magen og telefonen din var fylt med kjærlige meldinger. Hvorfor ikke prøve å finne noe av det frem igjen? Legg igjen en liten beskjed eller to, kanskje til og med et helt kjærlighetsbrev til din kjære som han eller hun kan finne i hjemmet deres. Mangler du litt inspirasjon til hva du kan skrive? Hva med: «yndlingsstedet mitt er i armene dine», «du får meg til å smile, selv på dårlige dager» eller bare «takk for at du elsker meg». Ta deg av pliktene hans/hennes.

Ta hånd om pliktene hans/hennes på valentinsdagen, eller kanskje hele uken?

Med mindre din kjære elsker å vaske opp, ta seg av klesvasken eller støvsuge, er det å overta pliktene til din elskede en glimrende måte å vise hvor mye du setter pris på ham eller henne på. Du kan også få med barna slik at dere kan ta dere av pliktene sammen, og så kan partneren din få litt alenetid.

Romantisk kveld hjemme.

Selv om du sikkert kjenner til denne, så blir det aldri feil med en romantisk middag! Finn en lekker oppskrift her, vi har flere som passer til formålet og tilbered den perfekte middagen. Du trenger ikke å gjøre det vanskelig. Husk å dempe lyset, tenne stearinlys og sette sammen en spilleliste med alle de romantiske favorittsangene deres for å sette prikken over i-en!

Ord.

Noen ganger er ord viktigere enn handling. Den vi elsker, trenger å høre at vi setter pris på dem. Fortell din kjære hvor mye du elsker ham eller henne og hvor viktig personen er for deg. La aldri partneren din være i tvil om hvor mye han eller hun betyr for deg og at personen virkelig har stjålet hjertet ditt.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.