Forenkle barnas liv – 3 flotte tips - Gorenje

Forenkle barnas liv – 3 flotte tips

FAMILY SIMPLIFIED
16.8.2019
Foreldreblogger er fylt med kreative og populære ideer til fritidsaktiviteter som vil gjøre barnet ditt til en liten superhelt. MEN hvis du føler at du begynner å miste oversikten over barnets timeplan (selv med dagens avanserte verktøy), er det på tide å tenke nytt. Hvis det forvirrer deg, tenk deg hvordan barnet ditt føler det. La oss forenkle smårollingens liv sammen. Til gjengjeld vil livet ditt også føles enklere! Her er noen tips vi har samlet sammen som du kan starte med.

1. Minimaliser lekene – du kan arrangere en dag hvor du gir bort leker sammen med barnet ditt. Først velger du lekene som de ikke leker med lenger, og hvis de er i god stand, kan du gi dem bort til familie og venner, eller donere dem. Det kan være en god øvelse for å lære seg å gi slipp!

SUPERT TIPS!
Du kan dedikere en kurv som alltid er der og tar imot leker som barnet har vokst fra eller ikke bruker så mye lenger. Du kan la barnet skrive et farvelbrev til hver leke for å lære dem verdien av ting og å ta vare på minner! Kanskje også ta et bilde for å huske leken?
SUPERT TIPS! Hva med å rotere lekene blant barnas venner eller familien din? Slik kan du holde antall leker til et minimum, samtidig som barnet kan leke med nye og spennende leker. En liten delingsøkonomi i vennekretsen!

2. Distraksjonsfri tid – ta litt tid i løpet av dagen eller uken hvor barna ikke må forholde seg til noen planer, men får frihet til kreativ lek og utforskning. Hva med et teknologifritt leketreff? Husk at du ikke trenger å holde barnet stimulert hele dagen. Gi slipp, så får du se hvor ressurssterke de kan være mer litt fantasi.

3. Skap fine tradisjoner som barnet ditt kan se frem til. Alt som bringer familien sammen er en kul tradisjon. Er det noe spesifikt du kan gjøre hver søndag eller i ferien? Hva med familiemiddager sammen? En rytme i familietilværelsen bra for familien!

SUPERT TIPS! Dere trenger ikke å gå ut av huset for å ha det kult sammen. De beste minnene skapes ofte hjemme. Bare gi slipp og la det skje! Familien kan overraske deg med kreativiteten sin.

NOE Å TENKE PÅ: Vi har alle «for mye» av mange ting nå til dags. For mye informasjon, for mange valg og for mye å gjøre. Se hvor familien din kan skjære ned på det dere har for mye av, og lage en plan sammen om hvordan dere kan gjøre dette!

Gorenje Retro Collection

Din elegante side:

Du elsker minimalisme. For deg er det slike detaljer som åpner veien til skjønnhet. Der alt er på sin rette plass. Der din kresne smak utgjør selve midtpunktet i din verden.

Se den nye vakre olivenfargen.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner