Lag en hjerteformet kake til datteren din - Gorenje

Lag en hjerteformet kake til datteren din

FAMILY SIMPLIFIED
12.7.2017

Vi har utarbeidet en enkel bloggpost om hvordan du kan lage en hjerteformet kake i tre enkle trinn. Hvis din datter for eksempel ønsker seg en hjerteformet kake til fødselsdagen og du ikke har den riktige formen, går det an å improvisere. Med litt oppfinnsomhet får du en vakker hjertekake bare ved hjelp av en firkantet og en rund form. Følg de enkle trinnene under for å lage en lettvint og rask hjerteformet kake.

Trinn 1
Begynn med å lage en rund kake og en firkantet kake. De må være like høye, ellers får ikke kaken din den perfekte formen. Når begge kakene er ferdige, lar du dem avkjøles helt og tar dem ut av formene.


Trinn 2
Del forsiktig den runde kaken på midten med en brødkniv, og pass på å skjære helt jevnt.

Trinn 3
Til slutt tar du de to kakehalvdelene og setter dem ved siden av den firkantede kaken som vist på bildet nedenfor.

Glasuren på kaken vil skjule skjøtingen og danne et perfekt hjerte. Du kan bruke den glasuroppskriften du liker best. Vi anbefaler at du lager en fargeglad kake til datteren din.

Velbekomme!

Every detail matters

Klar til å tilbringe noen herlige stunder på kjøkkenet?

Med de nye HomeMade-komfyrene fra Gorenje kan du tilberede yndlingsretten din akkurat som i en tradisjonell, vedfyrt ovn. Vi har gitt komfyrene våre en rekke nye funksjoner og forbedret designet. Alt ligger i de små detaljene som gjør livet enklere.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.