Morsom familietrim dere kan gjøre hjemme - Gorenje

Morsom familietrim dere kan gjøre hjemme

FAMILY SIMPLIFIED
2.9.2019
Hvordan kan vi gjøre det morsomt å trene for hele familien? Hvordan kan vi gjøre det til en hyggelig og morsom opplevelse for alle, og kanskje også tilføre litt sunn konkurranse? Vi har laget en liste over enkle treningsøvelser som du kan gjøre sammen med dine kjære. Øvelsene får dere ikke bare i form og fremmer gode vaner, men er også en morsom og enkel måte å tilbringe tid sammen med familien på. Alt blir bedre når man gjør det sammen.
1. Lag en liste over favorittøvelsene til alle familiemedlemmene, og la hver enkelt lede en treningsøvelse i 10 minutter. For en familie på 3, blir dette hele 30 minutters trening. VÅRT TIP! For å krydre treningen kan du sette opp en poengtavle og følge med på hvilken treningsøkt som er mest populær blant familiemedlemmene dine, hvem som deltar på flest treningsøkter, og hvem som skulker. Du kan finne en fin premie til slutten av hver måned til vinneren, og en liten straff for den som havner nederst på poengtavlen ... kanskje å lage en herlig middag til familien?

2. Påskeegg-jakt! Hvordan fungerer det? Du kan tenke ut noen øvelser som du kan gjøre med familien: sit-ups, løpe noen runder, 15 min hurtig gange osv., og skrive dem ned på en liten lapp som du gjemmer i plastegg – eller noe annet de kan åpne opp – rundt om i hjemmet. Den første øvelsen for barna dine blir å finne dem. Den som finner dem først, kan lede øvelsen

3. Hva med en god gammeldags fest? Hva er den beste måten å få ut litt energi og få kroppen i bevegelse på? Dans! Ha alltid en spilleliste klar – slik at du ikke går glipp av muligheten til en god dans. Denne øvelsen er vår favoritt. Morsomt og spontant! I sommer kan du gjøre dette utendørs, og kanskje invitere venner og familie.

4. Har du noen favoritt-fitnessguruer? Dere kan prøve å følge rutinene på YouTube. Husk å velge en alle liker! Dere kan også stemme på forhånd. SUPERT TIPS! Gjør treningen til en morsom vane. Da kan du gjøre det til en fin familietradisjon som alle ser frem til!

5. Yogaøkt for alle? Hvis et av familiemedlemmene dine har litt kunnskap, kan du prøve noen få strekkøvelser. Det er så mange fordeler med denne øvelsen for hele familien. I tillegg til alt det andre, kan yoga hjelpe barna til å forbedre konsentrasjonen sin. SUPERT TIPS! Husk å belønne familien etter treningsøkten! Du kan organisere en smakfull og næringsrik middag sammen etterfulgt av en koselig filmkveld. Sommeren kommer, hva med å ta med aktivitetene utendørs med gode puter og koselige tepper? En kjempegod ide for å tilbringe verdifull tid sammen og skape uforglemmelige minner.

Gorenje Retro Collection

Din elegante side:

Du elsker minimalisme. For deg er det slike detaljer som åpner veien til skjønnhet. Der alt er på sin rette plass. Der din kresne smak utgjør selve midtpunktet i din verden.

Se den nye vakre olivenfargen.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.