Balsamico-bakte poteter - Gorenje

Balsamico-bakte poteter

FOOD SIMPLIFIED
25.11.2021

Nok til: 4

Ingredienser:

  • 1,2 kg poteter
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ½ ts salt
  • 1 ts kvernet svart pepper
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 2 ts løkpulver
  • ½ ts hvitløkspulver


Fremgangsmåte:

1. Ha poteter i en kjele og hell over kaldt vann
2. Kok opp og la det småkoke i 10 minutter
3. Skrell potetene og skjær dem i båter
4. Hell over 3 ss olivenolje
5. Krydre med 1 ½ ts salt og 1 ts pepper
6. Bland godt
7. Ha det over på bakepapir 
8. Bak i 45 minutter på 200 °C
9. Rør om når halve baketiden er gått 
10. Tilsett 3 ss balsamicoeddik
11. Tilsett 2 ts løkpulver, ½ ts hvitløkspulver og pisk
12. Hell det over potetene og bland godt
13. Bak i 15 minutter på 200 °C 
14. Dander med fersk persille og server

Læs også

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.