Få mest mulig ut av restene - Gorenje

Få mest mulig ut av restene

FOOD SIMPLIFIED
9.5.2018
Visste du at rundt en tredjedel av mat som produseres for mennesker hvert år, kastes? Slik kan du hjelpe med å redusere matsvinnet:

1. Nøkkelen ligger i gode forberedelser.
Her er det viktigste å sørge for at maten kjøles ned raskt (ikke vent mer enn 2 timer) og oppbevares i en lufttett beholder. Oppbevar ikke restemat i hermetikkbokser, da maten raskt kan ta til seg den ubehagelige smaken av aluminium.

2. Skill det rå og det stekte.
Mange matvarer er utsatt for rask bakterievekst. Derfor må rå mat alltid oppbevares adskilt fra stekt mat. Matvarer som blir dårlig raskere, bør oppbevares i en passende temperatur.

3. Benytt deg av fryseren din.
Hvis du har kjøpt mye frukt og grønt, men vet at du ikke kan bruke alt med det samme, er det ofte bedre å bare fryse dem ned. Det er også mulig å fryse både rå og stekte kjøttprodukter.

No more "frostration"!

Glem det "frostrerende” isbelegget på innsiden av kjøle-/fryseskapet. Aldri mer hyppig rengjøring og avriming, og når frosten er borte, ligger strømforbruket jevnt på et lavt nivå.

De innovative, "frostrasjonsfrie" systemene holder maten din frisk og sunn i lang tid. IonAir, Multiflow 360° og DynamiCooling beskytter nedkjølt mat mot for tidlig ødeleggelse - og du slipper å ergre deg over at maten holder seg så kort tid.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.