Fiskepinner med kokosskorpe - Gorenje

Fiskepinner med kokosskorpe

FOOD SIMPLIFIED
2.4.2021
Klar for en sunn, men velsmakende snack eller en lett middag? Sprø utenpå og saftige inni – disse fiskepinnene med kokosskorpe en lekende lette å lage. Det er nesten umulig å mislykkes med denne lekre og enkle oppskriften. Vi tror på at du vil like den.

Ingredienser:

  • 500 g hvit fisk
  • 2 ss limesaft
  • 100 ml kokoskrem
  • 100 g kokosflak
  • 50 g strøkavring
  • 1 ts chili 
  • 1 ts salt
  • 70 g smeltet smør
Skjær fisken i mindre rektangler som er 3 cm brede og 8 cm lange. Lag i stand en kokosmarinade. Hell kokoskrem, limesaft og salt i en skål og bland. Legg filetene i skålen, dekk til og sett til avkjøling i kjøleskapet i en time. I mellomtiden blander du strøkavring, kokosflak og chiliflak. Ta fisken ut av kjøleskapet og tørk av så mye kokoskrem fra fisken som mulig. Dypp fisken i det smeltede smøret, vend det i blandingen med kokosflak og strøkavring, og dekk den på alle sider. Legg på et stekebrett dekket med bakepapir og stek det i ovnen i 15 minutter på 200 °C. Server med potetgull og en pikant yoghurtdipp. 
Kjøkkenet er hjertet i hjemmet, og våre innebygde ovner er hjertet i ethvert moderne kjøkken. Den karakteristiske HomeMade-formen i tillegg til et økt volum på 71 l sikrer at alle måltidene dine blir tilberedt til perfeksjon, med rom til overs. De er utstyrt med en rekke intuitive funksjoner som gjør matlagingen enklere, og vil inspirere deg til å ha det moro i kjøkkenet sammen med dine kjære og bake en perfekt porsjon med perfekte minner når du kan.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.