Her er fem triks du kan bruke hjemme ved hjelp av hverdagsmat fra kjøkkenet - Gorenje

Her er fem triks du kan bruke hjemme ved hjelp av hverdagsmat fra kjøkkenet

FOOD SIMPLIFIED
2.9.2019
Her en liste med nyttige triks som alle bør kjenne til. Alt ved hjelp av hverdagsmat og -drikke som vi sannsynligvis har innen rekkevidde!
1. Lei av kjemikalier for å rengjøre badet ditt? Prøv å spraye badekaret med frisk grapefrukt og å strø litt salt på bunnen. Du kan bruke resten av grapefrukten som svamp til å skrubbe hele badekaret ditt! Vi kan garantere et badekar som føles som nytt, og en herlig duft av frukt!

2. Knust noe glass? Du blir overrasket over hva du bør gjøre! Ta et stykke hvitt brød og trykk det mot overflaten hvor ulykken skjedde. Dette trikset gjør mesteparten av arbeidet ved å feste seg til de små glassbitene, noen ganger uten at du engang trenger å følge opp med støvsugeren. Bare husk å skjære en ganske tykk skive slik at du ikke skader deg!

3. Må du rengjøre falmet sølv så fort som mulig? Ketchup er kanskje svaret du leter etter! Fyll en liten skål med ketchup og legg sølvsakene dine nedi i noen minutter – men ikke for lenge. Du kan også bruke en liten børste for å komme deg til de minste hjørnene. Ryktene sier at dette trikset fungerer takket være eddiksyren i ketchupen.

4. Boblevann og egg? Ja! Den liker vi. Bruk litt boblevann til eggerøren eller omelettene for å gjøre dem mer luftige. Hvem vil vel ikke ha det?

5. Modner tomatene eller avokadoene dine for sakte? Legg en moden banan eller et modent eple i nærheten – eller legg dem sammen i en papirpose for enda bedre resultater. Fruktene produserer etylengass som får fart på modningsprosessen med det samme!

No more "frostration"

Glem det "frostrerende” isbelegget på innsiden av kjøle-/fryseskapet. Aldri mer hyppig rengjøring og avriming, og når frosten er borte, ligger strømforbruket jevnt på et lavt nivå. De innovative, "frostrasjonsfrie" systemene holder maten din frisk og sunn i lang tid. IonAir, Multiflow 360° og DynamiCooling beskytter nedkjølt mat mot for tidlig ødeleggelse - og du slipper å ergre deg over at maten holder seg så kort tid.

Relaterte produkter

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.