Kålsuppe - Gorenje

Kålsuppe

FOOD SIMPLIFIED
1.12.2021
Suppe er alltid et godt valg for kalde dager eller for dager når vi trenger noe sunt og varmt. En suppe er en enkel rett, men vil fryde selv de mest kravstore matelskerne. Den kan tilberedes i noen få trinn med enkle hverdagsingredienser.

Ingredienser:

  • 500 g gammelt brød
  • 250 g kålblader
  • 200 g revet cheddarost
  • 1,3 l grønnsaksbuljong

Brød skåret i 1 cm brede skiver og kål skåret i strimler. Legg et lag av brød i en ovnsfast gryte. Dekk med ⅓ av den revne osten. Topp med ½ av kålen. Gjenta lagene på nytt. Avslutt med cheddarost. Hell 1,3 l grønnsaksbuljong i gryten. Kok på 180 °C i 30 minutter. Serveres varm.
Bakeminner – Integrerte ovner med HomeMade-form

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet, og våre integrerte ovner er hjertet i ethvert moderne kjøkken. Den karakteristiske HomeMade-formen i tillegg til et økt volum på 71 l sikrer at alle måltidene dine blir tilberedt til perfeksjon, med plass til overs. De er utstyrt med en rekke intuitive funksjoner som gjør matlagingen enklere, og vil inspirere deg til hygge i kjøkkenet med dine kjære, med perfekt bakte minner.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.