Monster-brownies - Gorenje

Monster-brownies

FOOD SIMPLIFIED
30.11.2021
Knask eller knep? Gjør årets Halloween enda mer spennende med våre Monster-brownies. Perfekt for en spøkelsesfest eller for å dele med familien – disse godbitene er like festlige som de er lekre

Ingredienser:

●      150 g smør
●      300 g sukker
●      3 egg
●      70 g kakaopulver
●      1 ts vaniljeekstrakt
●      ½ ts salt
●      120 g hvetemel tilsatt bakepulver
●      200 g mørk sjokolade
●      Halloween-monsterpynt
 Smelt 150 g smør og 150 g sukker i en liten kasserolle og sett det til side.  Pisk 3 egg og 150 g sukker i 3 minutter. Hell i smeltet smør langsomt og pisk det til det er blandet. Tilsett 70 g kakaopulver, 120 g mel tilsatt bakepulver og ½ ts salt. Hell i 1 ts vaniljeekstrakt og rør om for å blande det. Hell blandingen på et 18 x 24 cm stort stekebrett dekket med bakepapir. Ha det over i en forvarmet ovn og bak i 25 minutter på 175 °C.  La browniene kjøle av, og del dem deretter i firkanter. Dypp hver browniebit i smeltet mørk sjokolade.  Pynt dem med din foretrukne Halloween-monsterpynt.
Kjøkkenet er hjertet i hjemmet, og våre innebygde ovner er hjertet i ethvert moderne kjøkken. Den karakteristiske HomeMade-formen i tillegg til et økt volum på 71 l sikrer at alle måltidene dine blir tilberedt til perfeksjon, med plass til overs. De er utstyrt med en rekke intuitive funksjoner som gjør matlagingen enklere, og vil inspirere deg til å ha det moro i kjøkkenet sammen med dine kjære og bake en perfekt porsjon med perfekte minner når du kan.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.