Oppskrift: Prøv denne oppskriften på deilige og velsmakende brownies - Gorenje

Oppskrift: Prøv denne oppskriften på deilige og velsmakende brownies

FOOD SIMPLIFIED
9.5.2019
Bruk denne oppskriften til å lage dekadente sjokoladebrownies. Disse uimotståelige brownieterningene er enkle å lage og vil få enhver til å glemme en dårlig dag. Ikke nøl med å spise dem mens de fremdeles er varme med en iskremkule ved siden av.

Dette skal du bruke:

250 g smør
250 g mørk sjokolade
250 g brunt rørsukker
1 ts vaniljesukker
1 klype salt
180 g finmalt hvetemel
50 g kakaopulver
4 egg
1 ss rom – valgfritt

Sånn gjør du

Bryt den mørke sjokoladen opp i småbiter, ha i smør og legg det i en bolle. Fyll en liten kasserolle ca. en fjerdedel opp med varmt vann, plasser deretter bollen på toppen slik at den hviler på kanten av kasserollen. Pass på at bollen ikke berører vannet. La det stå over lav varme til smøret og sjokoladen har smeltet. Rør av og til for å blande dem. Pisk eggene, sukkeret og saltet til blandingen ser tykk og kremaktig ut. Hell den avkjølte sjokoladeblandingen over eggemoussen og vend det forsiktig sammen med en slikkepott. Ha i blandingen av sukker, mel og kakaopulver og rør forsiktig. For litt ekstra futt kan du ha i en spiseskje rom. Hell blandingen i et smurt stekebrett. Forvarm ovnen til 170 °C (med vifte) og stek i 30 minutter. La det kjøles ned før du skjærer til terningene. Eller ikke. Du kan uansett spise opp kaken i én omgang. Med eller uten iskrem.

Personlig fabrikk med perfekt smak: innebygde ovner

HomeMade shape Den karakteristiske runde formen er en av de fremste fordelene med Gorenje-ovner. Den er inspirert av tradisjonelle vedovner, og lar den varme luften strømme fritt rundt. Siden maten varmes opp jevnt og fra alle sider, er den alltid perfekt tilberedt: sprø på utsiden og saftig inni.

Innbyggingsovner med HomeMade-form

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.