Margherita-pizza - Klassikeren
FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017
Slik gjør du
Kjevle ut deigen og ha pizzasausen på deigen. Fordel mozzarella, og stek pizzaen ved 300 °C i 15 til 20 minutter. Pynt med ferske basilikumblader.
For å få den aller beste smaken bruker du bøffelmozzarella. Du kan også bruke vanlig revet mozzarella eller fersk mozzarella i saltlake.
For å få en sprø skorpe sørger du for at det ikke kommer pizzasaus eller annet fyll nærmere enn 1,5 cm fra kanten.
Every detail matters
Klar til å tilbringe noen herlige stunder på kjøkkenet?
Med de nye HomeMade-komfyrene fra Gorenje kan du tilberede yndlingsretten din akkurat som i en tradisjonell, vedfyrt ovn. Vi har gitt komfyrene våre en rekke nye funksjoner og forbedret designet. Alt ligger i de små detaljene som gjør livet enklere.
Les også
Utforsk andre Life Simplified-emner