Ovnsbakte omelett med bacon - Gorenje

Ovnsbakt omelett med bacon

FOOD SIMPLIFIED
4.4.2019
Det har aldri vært enklere å lage en omelett. Med klassiske frityr-ingredienser, slik som bacon og ost, vil dette ovnsbakte måltidet være en fryd for smaksløkene dine tidlig om morgenen, til brunsj eller en raskt tilberedt middag. Vi foreslår at du serverer den med salat som tilbehør.

Dette skal du bruke:

2 egg
1 klype salt
1 klype pepper
3 skiver røkt bacon
20 g revet ost

Sånn gjør du

Pisk eggene og tilsett salt og pepper. Skjær baconet i små biter og legg til i røren. Tilsett revet ost. Hell røren over i en ildfast form.
Hvis du er stolt eier av en Gorenje kombidampovn er det bare å bruke AutoProgrammet for omelett, ellers kan du bare dampe røren i 15 minutter på 100°C. Ellers forvarmer du bare din vanlig ovn på 200°C og lar den bake i 20 minutter eller frem til den er hevet, fast og gylden. Server, nyt og takk oss senere.

En fantastisk kilde til sunnhet og god smak: innebygde dampovner

Dampkoking er én av de sunneste matlagingsmetodene. Varmen overføres til maten mye raskere, så i stedet for å tørke ut retten, holder dampen den fuktig, mer smakfull og mer næringsrik. Damping bevarer viktige mineraler og vitaminer samtidig som maten beholder hele den intense smaken, teksturen og fargen. I tillegg holder maten seg ekstremt saftig og mør.

Innbyggingsovner med damp funksjon

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.