Perfekt eggesalat oppskrift - Gorenje

Perfekt eggesalat oppskrift

FOOD SIMPLIFIED
8.4.2019
Det har aldri vært enklere å lage en eggesalat. Dette eggesalat måltidet være en fryd for smaksløkene dine tidlig om morgenen eller til brunsj. Her er en enkel, men god oppskrift på eggesalat som du kan bruke til påskefestene dine.

Dette skal du bruke:

Grovt brød
6 hardkokte egg (Kokeggene i 8 min)
2 ts karri pulver 1 teskje sennep eller dijon sennep
2 ss kremost
2 ss gresk yoghurt
revet cheddar ost
Tilsett litt salt og pepper.
Spinat

Sånn gjør du

Finhakk hardkokte egg. Bland inn kremost, karri pulver, sennep, gresk yoghurt, hakket persille, salt og pepper. Rør godt og tilsett revet ost. Rist brødet, legg på et lag med fersk spinat og så en skje eggesalat på toppen.

En fantastisk kilde til sunnhet og god smak: innebygde dampovner

Dampkoking er én av de sunneste matlagingsmetodene. Varmen overføres til maten mye raskere, så i stedet for å tørke ut retten, holder dampen den fuktig, mer smakfull og mer næringsrik. Damping bevarer viktige mineraler og vitaminer samtidig som maten beholder hele den intense smaken, teksturen og fargen. I tillegg holder maten seg ekstremt saftig og mør.

Innbyggingsovner med damp funksjon

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.