5 tips for hvordan du får orden i skapet ditt - Gorenje

En kort guide til et perfekt organisert skap

HOME SIMPLIFIED
11.9.2018

Et rotete skap kan gi deg en dårlig start på dagen. Om du allerede er sent ute og stresset, blir ikke morgenen bedre av å måtte lete etter noe å ha på seg blant alle kleshaugene. Så en ren og organisert garderobe høres ut som en skikkelig god idé. Men hvor skal du begynne? Disse fem trinnene vil ta deg til en perfekt organisert garderobe! 


1. Ta alt ut av skapet

Ja, hvert eneste klesplagg! Da finner du ut hvor mye du virkelig har og hva du faktisk bruker. Det er en generell tommelfingerregel at hvis du ikke har brukt det på ett år, så bør du kvitte deg med det. 

2. Begynn å sortere

Nå som du står igjen med bare de klærne du faktisk bruker, kan du begynne å organisere dem. Det er flere måter å gjøre dette på. De fleste organiserer etter type: separer bukser, topper, skjorter, skjørt og kjoler. Du kan også separere arbeidsklærne fra hverdagsklærne, eller basert på hvor ofte du bruker dem.

3. Heng opp så mange av klærne dine som mulig

Dette vil gjøre det enklere å finne det du ser etter og sparer deg mer plass. Hvis du henger opp lignende farger ved siden av hverandre, kan det bli lettere å sette sammen et antrekk. 

4. Organiser skuffen

Hold mindre ting, som undertøy og sokker, organisert med skuffedelere og bokser. Sammenfoldede klær, for eksempel t-skjorter, blir enklere å finne hvis du setter dem oppreist.

5. Alt på sin plass 

Hvis du vil holde garderoben organisert, må du forplikte deg til å legge alt tilbake der det hører hjemme etter bruk. Men ta det med ro, det tar faktisk bare noen få minutter å legge klærne tilbake på rett plass.

6. Nyt synet av ditt eget organiserte skap

Det føles godt, ikke sant? Og siden det ser så pent ut nå, fortjener du en skikkelig shoppingtur!

Livet er komplisert. Gjør klevasken litt enklere.

Vi vet at du har bedre ting å bruke tiden din på enn å vaske klær. Derfor har vi utformet de nye vaskemaskinene og tørketromlene Gorenje WaveActive slik at du får best mulig resultat med minimal innsats.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.