6 store ideer for små arealer - Gorenje

6 store ideer for små arealer

HOME SIMPLIFIED
1.10.2019
Magien i små hjem ligger i hvordan vi får mest mulig ut av små rom og klarer å bruke hver kvadratmeter på en gjennomtenkt måte. Her er 6 tips til hvordan du bruker den tilgjengelige plassen så effektivt som mulig.

1. Flerfunksjonelle møbler er alfa og omega. Velg smarte møbler som kan brukes til to eller flere formål samtidig: et salongbord med ekstra oppbevaringsmuligheter, en trebenk som også skiller kjøkkenet fra stuen, en seng med skuffer, en multifunksjonell ovn og en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Slik sparer du ikke bare plass, men også penger.

2. Har du vurdert å bruke veggen som oppbevaringsplass? Tomme vegger kan være perfekt til oppbevaring og gi hjemmet et unikt preg – uten at det tar opp benke- eller gulvplass.

3. Sats på skreddersydde møbler. En hylle som går fra gulvet og helt opp til taket, et spesiallaget garderobeskap med gjennomtenkt plass for alt du eier, et spisebord som kan brettes ut; spesialtilpassede møbler er en god investering.

4. Hva med en loftseng? En loftseng ser kul ut og er praktisk. Den rammer inn stueområdet og skaper en koselig atmosfære, og tar ikke så mye plass.

5. Glem ikke hjørnene! Vi utfordrer deg til å forvandle et av hjørnene dine til en fotovegg, lesekrok eller til og med et hjemmekontor.

6. Omfavn minimalismen. Less is more, og et lite hjem kan være en stor fordel: du får mindre å rengjøre og en koselig atmosfære. Siden plassmangelen tvinger deg til å kvitte deg med alt som tar opp unødvendig mye plass, kan du faktisk oppleve at å eie færre ting får deg til å føle mer glede og frihet.

Livet er komplisert. Gjør klevasken litt enklere.

Vi vet at du har bedre ting å bruke tiden din på enn å vaske klær. Derfor har vi utformet de nye vaskemaskinene og tørketromlene Gorenje WaveActive slik at du får best mulig resultat med minimal innsats.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.