Guide: Kjøp den riktige vaskemaskinen - Gorenje

Kjøp den riktige vaskemaskin

HOME SIMPLIFIED
12.9.2018

Ikke alle vaskemaskiner er skapt like. Den rette vaskemaskinen vil forenkle livet ditt samtidig som den gir mest verdi for pengene. Vi har laget denne enkle veiledningen for å hjelpe deg med å finne en som passer deg:

Hvor mye plass har du til vaskemaskinen din?

Før du kjøper en vaskemaskin er det viktig å vite hvor du skal plassere den. Hvis du har lite plass, bør du vurdere de slankere versjonene som kun trenger 43 cm i dybden.

Hvor mye klær vasker du vanligvis i løpet av en uke? H

vis du ofte vasker større partier, bør du vurdere å investere i en vaskemaskin med høy kapasitet som kan vaske opptil 10 kg klær på én last. Hvis du bare vasker noen få ting om gangen, vil det passe bedre med en mindre vaskemaskin som tar 6 kg.

Hvor skitne bruker klærne dine å være når du vasker dem?

Hvis du trenger ekstra hjelp med å bekjempe vanskelige flekker, kan du se etter en vaskemaskin med spesielle, antiflekk-programmer. Ioneteknologi har vist seg å være en svært effektiv måte å eliminere flekker på, selv ved lave temperaturer og uten ytterligere kjemikalier.

Er du eller familien plaget av allergier?

Noen vaskemaskiner har programmer som bruker en høyere temperatur og skyller ekstra godt for å eliminere allergener og beskytte sensitiv hud på en effektiv måte.

Hvor mye hater du å stryke klær?

Vaskemaskiner med damp-programmer kan myke opp fibrene, som gir betydelig færre rynker og minimerer tiden du trenger til å stryke. Bonus: Damp kan også motvirke allergener og bakterier.

Livet er komplisert. Gjør klevasken litt enklere.

Vi vet at du har bedre ting å bruke tiden din på enn å vaske klær. Derfor har vi utformet de nye vaskemaskinene og tørketromlene Gorenje WaveActive slik at du får best mulig resultat med minimal innsats.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.